Spring naar hoofd-inhoud

Stroom afnemen

De met de zonnepanelen opgewekte energie wordt door Cooperatie Goed veur Mekare verkocht aan een energielevrancier. In een afnameovereenkomst hebben we daar met OM Nieuwe Energie afspraken over kunnen maken. Doel van OM Nieuwe Energie is Nederland zo snel als mogelijk "om" te laten gaan van grijze stroom, naar 100% duurzame stroom uit eigen buurt. Samen met tientallen energiecooperaties door het hele land wekt OM Nieuwe Energie nu al genoeg stroom op voor meer dan honderduizend huishoudens. Een prachtige beweging waar Goed veur Mekare zich met een prettig gevoel bij heeft aangesloten.

De lokaal opgewekte energie kunt u vervolgens weer afnemen. Zo weet u zeker dat uw stroom dichtbij huis is opgewekt en 100% duurzaam is! En daarmee draagt u ook nog eens heel eenvoudig bij aan het verduurzamen van de regio Olst-Wijhe! 

Uw lokaal opgewekte energie ook lokaal weer afnemen?

Dat is nu exact het gedachtegoed van de cooperatie en onze samenwerkingspartner Om Nieuwe Energie! Via onderstaande link komt u direct op de pagina van Goed veur Mekare bij Om Nieuwe Energie. Neemt u uw lokaal opgewekte energie ook lokaal af?

OM Nieuwe Energie